sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Strategisen hyvinvoinnin johtaminen

Strategisen hyvinvoinnin johtaminen Suomessa 2014 on viides osa tutkimussarjaa, jonka aikaisemmat osat ovat ilmestyneet nimen "Strategisen hyvinvoinnin tila Suomessa" alla. Muutimme nimeä kuvaamaan paremmin tutkittua ilmiötä - miten strategista hyvinvointia johdetaan ja miten eri tekijöiden toiminnot tukevat strategista hyvinvointia.

Strategisen hyvinvoinnin johtaminen Suomessa 2014 tutkimus julkaistaan 24.9.14, jolloin koko raportti on ladattavissa netistä. Tutkimuksen tekijöinä ovat olleet vuodesta 2009 alkaen Ossi Aura, Guy Ahonen ja Juhani Ilmarinen, tänä vuonna joukkoon liittyi Tomi Hussi. Tittelit ja työnantajat löytyvät sitten raportista.

Tutkimus on tehty aina samalla tavalla, satunnaisotannalla valituille organisaatioille on soitettu heidän halukkuudestaan vastata tutkimukseen. Halukkaille on sitten lähetetty sähköpostilla linkki nettikyselyyn, jonka avulla tiedot on kerätty. Muistutuksia on lähetetty 3-5 kertaa ja aina on saatu noin puolet lupautuneista vastaamaan. Tämä on kohtalainen tulos, koska tänään erilaisia selvityksiä ja tutkimuksia tehdään yhä enemmän - vastaajilla on ruuhkaa!

Tutkimuksessa on ollut mukana aina n. 400 vuosittain jakaantuen seitsemän toimialaan ja kolmeen kokoluokkaan. Viidessä vuodessa olemme tutkineet siis lähes 2000 organisaatiota - jotka ovat aina saaneet myös oman palautteen tutkimuksesta. Tämä aineisto mahdollistaa nyt kattavan raportoinnin strategisen hyvinvoinnin johtamisen muutoksista viiden vuoden ajalta - yleensä, toimialoittain ja kokoluokittain. Tutkimusraportissa tulemme esittämään pienen osan seurantatuloksista - lisää voit lukea tästä blogisarjasta ja muista sosiaalisen median välineistä. Seuraa tilannetta #strateginenhyvinvointi
Lataa raportti: www.terveystalo.com/tyohyvinvointi

2 kommenttia:

  1. Loistavaa että tutkimus näki päivän valon. Sivusta seuranneena näyttäisi tulevan paras tuotos tähän asti. Tätä tarvitaan niin asiakkaalla kuin meillä palvelun tarjoajillakin. Hyvä Ossi ja tiimi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos - tuloksia tulee siis 24.9.14 alkaen...

      Poista